Samenwerken aan
een duurzame toekomst

Verander, innoveer en kies voor
de hernieuwbare energie van de zon.
samen zorgen we voor een leefbare wereld.

Industriële zonnepanelen
Zonnepanelen na stormschade

Project Hoboken

Entek heeft de klant van begin tot eind bijgestaan bij het opstellen van het hersteldossier voor de verzekering na een zware storm met aanzienlijke schade. We hebben de schade geïnventariseerd en de noodzakelijke maatregelen verdedigd bij de verzekeraar. Vervolgens hebben we de volledige renovatie uitgevoerd, waarbij we ons strikt hebben gehouden aan alle relevante normen.

De bestaande installatie was oorspronkelijk slecht geplaatst en voldeed niet aan de vereiste normen. We hebben de installatie gedemonteerd en een geheel nieuwe draagstructuur geplaatst, volledig in overeenstemming met de huidige normeringen. Veel van de panelen waren beschadigd en niet meer verkrijgbaar op de markt. Daarom moesten we een ander type panelen gebruiken en de installatie volledig herontwerpen. In totaal zijn er nu 2462 panelen van 3 verschillende merken met verschillende vermogens en 43 omvormers geïnstalleerd. Dit was een zeer complexe opdracht.

We zijn er trots op te kunnen vermelden dat deze installatie volledig voldoet aan alle huidige normen, waardoor de klant kan genieten van een duurzame en betrouwbare zonne-energieoplossing.

Detailfiche

Locatie:

Hoboken

Grootte van de installatie:

/

Beschrijving:

Installatie 2462 panelen van drie verschillende merken met verschillen Kwp en 43 omvormers.