Project Eernegem

Project Eernegem

Voor ARSU in Eernegem werd ons gevraagd om een PV-installatie te plaatsen op een gebogen dak. In totaal werden er 429 zonnepanelen geplaatst met een totaal piekvermogen van 219 Kwp. Het specifieke design zorgde voor een mooi resultaat.  

Project Verrebroek

Project Verrebroek

De klant verzocht om een installatie te creëren die voldoet aan de specifieke eisen van het bedrijf en de bestaande injectieprofielen van de huidige huurders van het pand. Ons doel was om een optimale installatie te realiseren die aan deze vereisten voldoet.

Project Gent

Project Gent

Entek heeft het genoegen gehad om verantwoordelijk te zijn voor de plaatsing van het derde zonnepanelenproject voor onze gewaardeerde klant TML. We zijn trots op onze langdurige relatie met deze trouwe klant.    

Project Ghlin

Project Ghlin

Voor onze klant in Ghlin stonden wij in om zonnepanelen te plaatsen op zowel het bestaande gebouw als het nieuwbouwgedeelte, met als belangrijkste doel het realiseren van maximale CO2-besparing. De uitvoering van dit project is gepland in het tweede kwartaal.

Project Lier

Project Lier

We kregen de opdracht om installaties te plaatsen op drie afzonderlijke gebouwen op een bedrijventerrein. Het doel was om deze installaties zo optimaal mogelijk te configureren en te engineeren op basis van het energetische profiel van de locatie. Er waren twee belangrijke aspecten waarmee rekening gehouden moest worden: een verplichte opleverdatum en de samenwerking met…